Kennismaken met technologische toepassingen in de Stadkamer

Op 8,9 en 10 oktober kun je kennismaken met technologische toepassingen voor in huis en op de werkvloer. De stands van de Technologie & Zorg Academie (www.tza.nu) staan dan in de Stadkamer in Zwolle. Je vindt hier toepassingen die je kunt zien, aanraken en proberen. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen, maar de focus ligt op zelfstandig thuiswonende mensen, medewerkers in zorg en welzijn en studenten.

Technologie heeft ons de afgelopen periode veel ondersteuning geboden. Wie had kunnen voorspellen dat het onderwijs massaal over zou stappen op digitaal onderwijs? Of dat 80-plussers zich WhatsApp-bellen of FaceTimen eigen zouden maken?
Het is gelukt. Je zou in tijden van crisis willen dat je meer mogelijkheden tot je beschikking had om het leven van de zorgvrager, de medewerkers zorg en welzijn en de student eenvoudiger, efficiënter, toegankelijker en aangenamer te maken. Deze dagen in oktober zijn bedoeld om je te inspireren!

Ontstaan initiatief

Dit initiatief is tot stand gekomen toen een aantal partijen verkenden hoe inwoners, medewerkers in zorg en welzijn en studenten in de zorg op een laagdrempelige manier toegang kunnen krijgen tot bewezen praktische toepassingen. Onder de vlag van het Zorgtrainingscentrum werd het plan concreet. Lieke Helmes (Toegankelijk Zwolle) en Jolanda van Til (Deltion College) nemen het voortouw.

Meer informatie

Als netwerkpartner van het Zorgtrainingscentrum krijg je via de mail meer informatie. (Wil je niet dat jouw mailadres voor dit eenmalige doel wordt overgedragen aan Lieke en Jolanda, geef dit dan voor 30 juni aan via contact@ztczwolle.nl).

Wil je nu alvast meer informatie? Neem dan contact op met Jolanda van Til, jtil@deltion.nl.