Onze partners

wie doet mee

Wie doet mee in het Zorgtrainingscentrum? Een overzicht.

Kwaliteit van leven

In onze zorgorganisatie willen we steeds meer de nadruk leggen op de kwaliteit van leven en een zinvol bestaan van onze cliënten. Dat vergt een andere inzet van medewerkers. Medewerkers die de zelfregie van cliënten moeten stimuleren.

— Helene Wüst, Raad van Bestuur IJsselheem

Innovatieve vakmensen

Het is onze taak om innovatieve vakmensen op te leiden voor de zorg. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we een innovatieve leerwerkpraktijk voor nodig van onderwijs, zorg en bedrijfsleven samen.

— Jan Nijhuis, directeur Landstede MBO

Technologieën toepassen

De zorgprofessional van de toekomst is bekend met technologieën die de kwaliteit van leven van cliënten kunnen bevorderen en weet wanneer hij welke technologieën kan toepassen.

— Risco Balkenende, algemeen manager Breman Installatiegroep

Regio Zwolle bestaat uit twintig gemeenten:
Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Elburg, Hattem, Oldebroek, Heerde, Kampen, Dronten, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Urk, Westerveld, De Wolden en Zwolle.

Health als speerpuntsector

Een van de sterke sectoren in de provincie Overijssel is Health. Ook de Regio Zwolle heeft Health als speerpuntsector benoemd. Met het Zorgtrainingscentrum investeren we in huidige en toekomstige medewerkers die samenwerken over de grenzen van hun professie en die nieuwe technieken toepassen in de leerwerkpraktijk.

— Eddy van Hijum, gedeputeerde voor Economie, Energie en Innovatie

Misschien vind je dit ook interessant: